Legutóbbi témák | » Glee FRPG Hétf. Nov. 12, 2012 7:02 am by Vendég » Descent - Vampire Diaries, Heroes crossover - ÚJSzomb. Okt. 27, 2012 12:14 am by Vendég » Ripper timeSzer. Aug. 01, 2012 10:00 am by Vendég » Blazer Drive SzerepjátékHétf. Júl. 30, 2012 1:23 pm by Vendég » PrisonSzer. Jún. 13, 2012 6:27 pm by Vendég » Resident EvilPént. Jún. 01, 2012 10:42 am by Vendég » My Dear Sister Vas. Május 27, 2012 5:44 am by Vendég » Gossip in the New YorkCsüt. Ápr. 26, 2012 6:44 am by Vendég » Keresem!Kedd Ápr. 24, 2012 7:29 am by Megara Statham |
|
| Folyó | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Eve Hibrid 2. szint
Hozzászólások száma : 102
Character sheet TP: (250/5000)
| Tárgy: Folyó Szer. Feb. 08, 2012 2:09 am | |
| | |
| | | Cole Larson Vérfarkas 1. szint
Hozzászólások száma : 25 Age : 32 Tartózkodási hely : Amerikai Egyesült Államok (leginkább)
Character sheet TP: (0/5000)
| Tárgy: Re: Folyó Szer. Feb. 15, 2012 2:39 am | |
| Alan McField - - Cole Enoch Larson Tekintetem a papírok sorait szeli és egyre csak azon morfondírozom, hogy miként cseszhettem el ennyire az életemet. Eszembe jutott már olyasmi is, hogy Isten ezzel büntet, amiért engedetlen voltam, amiért drogoztam, amiért nem akadályoztam meg Timothy halálát és röhögtem, mikor fejbe puffantotta magát, csak mert annyira be volt állva velünk együtt, hogy azt sem tudta, mit csinál. Az ilyen és ehhez hasonló tetteimre nem vagyok büszke, de muszáj felejtenem. Anélkül, hogy kezdhetnék új életet? Oké, vérfarkasként korántsem nevezhetem magam hétköznapi, normális embernek, sőt még csak ártatlannak sem, de ez nem olyasmi, amiről tehetnék. Ez nem olyasmi, amibe bárki is beleszólhat vagy amin bárki is változtathat. Azt hiszem, jobban teszem, ha nem dacolok a természettel és beletörődök ebbe az egészbe. - Végeztél már? - hallom Genevieve hangját a hátam mögül, miközben épp valami ruhát próbál magára húzni. Vállam fölött hátra pillantok, majd egy apró, gyermeteg mosollyal nyugtázom, hogy igazán vicces, amit művel. Örülök, hogy még csak most csöppentem bele ebbe a fajok közti háborúba és nem kell még semmi komoly dolgon törnöm a fejemet. Látszólag ő sem erőlteti meg magát, nem hinném, hogy érdekli az egész. - Mindjárt. Örülnék, ha nem siettetnél. - ráncolom homlokomat és ismét a lapokba mélyedek. Három napja dolgozom azon, hogy rájöjjek, mi van apámmal. Genevieve valami olyasmit hallott, hogy vámpírtámadás érte, szerinte már jó ideje vámpír. Igyekszem rácáfolni, de ezt csak úgy érhetem el, hogy felkutatom. Idegesen állok fel a székről, majd megdörzsölöm szemeimet. - Ki gondolta volna, hogy a vérfarkasok is elfáradnak... - morgom, mire csak elneveti magát. - Nem mondtam volna? Bocs, picinyem. - úgy kezel, mintha az öccse volnék, miközben egy évvel idősebb csupán nálam. Az ajtóhoz sétálok, a fogasról lekapom vihar kék dzsekimet, belebújok és egy biccentéssel elintézve a köszönést, elhagyom a lakást. Egy éve élek itt. Egy éve barátkozom a hellyel, ahol még soha nem jártam ezelőtt. Körülöttem emberek sétálnak és úgy érzem, hogy mind gyanús pillantásokkal illet. Összevonom szemöldökömet, az egyikre ráemelem türkiz szín íriszeimet, mire ő csak lesüti tekintetét. Hát persze. A szemkontaktust egyik sem vállalná. Sietősen haladok a folyópartra, majd mikor odaérek, megtorpanok. Tippem sincs, mi módon találtam rá ilyen egyszerűen, erőlködések nélkül. A rejtett, még nem felfedezett képességeim egyikeként azonosítom be. Nagyot sóhajtok, a jeges levegő átjárja tüdőmet, barna tincseimbe belekap a szél és a jelenleginél is kócosabbra varázsolja őket. | |
| | | Alan McField Vámpír 1. szint
Hozzászólások száma : 8
| Tárgy: Re: Folyó Szer. Feb. 15, 2012 9:46 pm | |
| Igazából csak egy hétvége előtti kis kiruccanás miatt jöttem el Amerikába. Nincs túlzottan harcolhatnékom vagy egyéb, sőt... ami azt illeti a "mentorom" is éppen telel. Nagyon örültem neki, főleg hogy már egészen közel jártam ahhoz, hogy végre rendesen ki legyek képezve. Érdekesen élem az életemet ilyenkor. Van, amikor nem tudok magamon uralkodni, olyankor rögtön lövök magamnak egy erdős helyet és ott hajtom végre az ösztöneimet. Nem vagyok az az "embert öljük" típus, főleg, hogy a törvényekbe is bele van vonva. Nem szeretném, ha elégetnének vagy fene se tudja. Brrr... Gondoltam meglátogatom távoli rokonaimat, már akik megmaradtak itt. Hát igen, a vámpír -farkas harcba az én őseim is beleszóltak, így lett egy két hibrid, egy két farkas és így tovább. Persze fele kihalt, mert minden jó dologba beleütötték az orrukat. Nah... igen. Még jó, hogy én nem vagyok ilyen... ilyen buzgó. Most is éppen az erdő felől érkezem. A délutáni ebéd vagy valami olyasmi is megvolt. Nem értem azokat akik azt mondják, hogy mennyire hülyeség vért inni. Szerintem buli, főleg, hogy aztán igen jól érzem magamat. Rövidítem az utam. Egy nagy dombról leugrom, persze talpra esem semmi gondom nem lesz vele. Legalább ezt normálisan megtudom csinálni. Alig várom már, hogy olyan kiképzett legyek, mint a mentorom. Kicsit gyorsabb tempóban haladok, majd amikor a folyó közelébe érek lelassítok. Az acélkék szemeimben a vámpírkör eltűnik hirtelen. Védekező ösztön, hiszen rengeteg ember és egyéb jár erre. Maximum már csak a fogacskáim árulhatnak el. Zsebbe dugom kezemet, majd elindulok. Kicsit nézelődöm, közben nagyobbat szippantok a levegőből. Ezt a helyet mindig is szerettem. Mindig ez az első hely, ahová jövök. Nem figyelek eléggé, így persze sikerül beleütköznöm egy srácba. Egy pillanatra felvillan a szemem, majd biccentek. -Khm... bocs. Megállok, nem mozdulok egy pillanatig. Lehet hogy ez védekező reflex, vagy valami más? Megérzés... vagy nem tudom.
| |
Hozzászólások száma : 25 Age : 32 Tartózkodási hely : Amerikai Egyesült Államok (leginkább)
| Tárgy: Re: Folyó Szer. Feb. 15, 2012 10:13 pm | |
| Alan McField - - Cole Enoch Larson Rájövök természetesen, hogy abszolút semmi értelme nem volt idejönnöm. Elvégre, apám a város bármelyik részén mászkálhat, én meg ennek a hatalmas gátnak az oldalán állok, várva, hogy a sült galamb számba repüljön. Nevetséges. Mellesleg, az alapján, amit Genevieve mesélt a jelenlegi állapotról, tehát, hogy a farkasok és vámpírok örökös harcot vívnak, aligha lenne időnk a kihagyott éveket pótolni. Tudom, most már biztos vagyok benne, hogy mindezt azért csinálom, mert meg akarok bizonyosodni afelől, hogy jól van. Hogy nem vámpírként tengeti napjait vagy hogy egyáltalán él, valamilyen formában. A levegőbe szippantok, majd valami nyomasztó erő nehezedik rám. Nem tudom pontosan, mi ez vagy hogy honnan támadt fel hirtelen, de kifejezetten zavar. Nem mozdulok, érzem, hogy valami nincs rendben, így hát jobbnak látom, ha nem teszek hirtelen, meggondolatlan mozdulatokat és inkább kivárom, mi a szándéka az illetőnek. Már, ha érzékeim nem csalnak, ahogy szokás szerint általában. Valami vállamnak ütközik, így reflexszerűen arrébb ugrok, felsőtestemmel előrehajolva, izmaimat megfeszítve öltök támadó pozíciót. Fogcsikorgatva nézem az idegent, aki egyáltalán nem tűnik veszélyesnek, sőt ha jól hallom még bocsánatot is kér, noha nem a legkomolyabb vagy legszívbőljövőbb módon. Leküzdöm magamban azt az ellenszenvet, ami pár másodperce rohamozott meg, majd kiegyenesedek és bosszúsan pillantok végig rajta. Utálom, ha valaki így megijeszt, habár nem tehet róla, hogy a napokban kissé paranoiás vagyok. Azt hiszem, ez a természetfeletti világ okozza. Látom, hogy sokkal higgadtabb nálam, de van valami furcsa benne. Az a különös nyugalom, amit nem sok emberen vélek felfedezni. - Lehetnél óvatosabb! Mi van, ha valami elmebeteg gyilkos vagyok, te meg kint mászkálsz ilyenkor? - förmedek rá és nem törődöm vele, hogy hangomból süt az ellenszenv. Majd legközelebb nem lesz ennyire óvatlan. Persze, számára kicsit érdekes lehet, hogy egy látszólag hétköznapi, vele egykorú srác osztogat tanácsokat, de amíg nem tudja, hogy vérfarkas vagyok, addig inkább nézzen csak hülyének. | |
| Tárgy: Re: Folyó Csüt. Feb. 16, 2012 11:24 pm | |
| Nagyon jól indult ez a nap, mit mondjak. A figyelmetlenségem teljesen felbosszant, ezért fogom egyszer lebuktatni magamat. Mellesleg láthatóan nem húzom fel magamat, mint mindig, úgyhogy valószínűleg a másik ezt látja rajtam. Ami azt illeti, engem elég nehéz kihozni a sodromból. Talán... ez az egyik jó tulajdonságom. Megállok előtte. Acélkék szemeimmel méregetem végig, majd a pillantásomat végül az ő szemeibe meresztem. Kicsit furcsa lehet, ez a bátor szemkontaktus tőlem, de sosem voltam az a fajta, aki annyira nagyon titkolná mi létét, ki létét. Csak talán egy kicsit. Felvont szemöldökkel hallgatom végig a mondandóját. Valahogy nem nagyon ijedek meg attól amit mond, inkább csak egy apró mosollyal nyugtázom. -Bocs, de nem tűnsz elmebeteg gyilkosnak első látásra se másodikra... Ha már itt tartunk akkor meg is mondom neki amit látok rajta. Zsebbe dugom ismét a kezem, majd meghúzom felfelé a vállam és vissza is engedem rögtön. Azaz, vállat vonok. -Egyáltalán nem vagyok az a félős típus. Viszont... látom te kicsit ideges vagy valamiért. Ez meg a másik. Nem veszem le róla még mindig a pillantásomat. Ez a nyugalom amit sugárzok általában idegesítő sok ember számára. Viszont én szeretem ezt. Szeretem látni másokon azt, hogy mennyire idegesek meg satöbbi. Amúgy meg tök jó emberismerő vagyok, ezzel sosem volt gondom. De engem kiismerni nem lehet, esélytelen. Eddig még senkinek sem sikerült. | |
| Tárgy: Re: Folyó Pént. Feb. 17, 2012 5:45 am | |
| Alan McField - - Cole Larson Azokban az acélkék íriszekben van valami hihetetlenül furcsa és hátborzongató, bár pontosan nem tudnám megmondani, hogy mi. Csak zavar, leheletnyit talán még meg is rémiszt, de amint végig pillantok ezen a teljesen átlagos srácon minden viszolygásom elszáll és ismét csak a kényszer ellen küzdök, hogy jól kioktassam. Nem voltam soha az a fajta gyerek, aki a jó modorra tanította társait, épp ellenkezőleg, mindig engem kellett megnevelni, mert képtelen voltam normálisan viselkedni még idegenek társaságában is. Most viszont ebben a percben fordul a kocka és egy felnőttnek érzem magam. Egy felnőttnek, aki a szócsépléssel a világon semmit nem tud elérni, mégis próbálkozik. - Vagy csak jól leplezem, nem gondolod? - kérdem és sejtelmesen elmosolyodom. Várok pár pillanatot, közben átnézek válla fölött. Az utat pásztázom, ahonnan feltehetőleg érkezett. - Na jó, nem vagyok. De lehetnék. - vonok vállat beletörődve, hogy nem értem el a kellő hatást és továbbra sem riad meg tőlem. Ő gondja, de ha majd egyszer teliholdkor is kint sétálgat és elkapja egy farkas, emlékezzen rá, mit mondtam neki. Jól látja, hogy ideges vagyok, de nem áll szándékomban megosztani vele ezt a titkomat. Nem is titok igazából, de lévén, hogy egyetlen ismerősöm sincs a városban, nincs is kinek elmondanom. Tehát felér egy titokkal, amiről egyedül én és Genevieve tudunk. A folyóra nézek, ami a megszokottnál gyorsabban hömpölyög, ki tudja merre. - Azt hittem ebben a városban mindenki félős típus. Nem lepne meg, ha te is azok közé tartoznál, akik megrettennek a saját árnyékuktól is. - apró szünetet tartok. - Még a vámpíroktól sem tartasz? Vagy...a vérfarkasoktól? - fogalmam sincs, tud-e róluk, de a legtöbben igen. Feltételezem, az a fajta, aki jártas az ilyesmiben. Közben tökéletesen kikerültem azt, hogy egyáltalán bólintsak az idegességemmel kapcsolatos feltevésére. | |
| Tárgy: Re: Folyó Vas. Feb. 19, 2012 7:43 pm | |
| Igazából én tényleg nagyon nyugodt vagyok. Nem érzek semmi rosszat vagy furcsát, pedig ha kellene akkor mindig bejönnek a megérzéseim. Olyankor van az, hogy akkor most felvesszük a nyugodt képet, próbáljuk lerendezni a dolgokat és ha nem megy szépen, akkor mehet erőszakkal. Na... így állunk. Halk nevetés hagyja el a számat, majd visszaáll az eredeti, komoly állapotába. -Mondtam, hogy nem vagy az. Lehetni lehetnél... de igazából akkor se ijedtem volna meg. Volt már dolgom nála is "veszélyesebb" lényekkel meg ilyenek. Volt amikor egy vámpír támadt rám csak úgy a sötétben, mert állítólag ő farkasnak nézett elsőre... oké. De legalább akkor kiderült, hogy a gyengébbik feleimet simán el tudom intézni tapasztalat nélkül is. -Nem tudom, egyelőre több emberrel még nem nagyon találkoztam. Mellesleg nem vagyok félős típus amint látod rajtam. Kisebb hatásszünet miközben végighallgatom Cole hogyan fejezi be a mondandóját. Aprócska mosoly jelenik meg ismét az arcomon, vigyázva a szemfogakkal amik elől bármikor előbújhatnak. Kicsit habozok a válaszba, majd nagy levegőt veszek és bólintok. -El sem tudod képzelni, hogy igazából mennyire félek tőlük. Ez láthatóan egy nem válasznak ért fel. -És te, tartasz az ilyesmiktől? Nem lepődnék meg, ha azt mondaná, hogy tart a vámpíroktól vagy valami. Kicsit gyanús nekem, hogy ő farkas, de nem teszem szóvá. Minek is tenném? Jó ez így, főleg hogy el tudok játszadozni az idegeivel. Elég idegtépő általában, ha az ember ... khm... vámpír vagy farkas egy ilyennel kerül szembe, mint én aki teljesen sík nyugodtan ülne végig még egy harcot. | |
| Tárgy: Re: Folyó Hétf. Feb. 20, 2012 8:25 am | |
| Alan McField - - Cole Larson Nem tart tőlük, hát persze. Gondolhattam volna, hisz' süt a tekintetéből a vakmerőség és az a...az a bizonyos valami, ami bennem is megvan. Szabályszegés talán? Mások akaratának való ellenszegülés? Nem tudom pontosan, de látszik rajta, hogy nem hétköznapi srác. Már csak azt kellene kiderítenem, mi ez a nyomasztó érzés, ami lassan összeroppantja bordáimat, ahogy mellkasomra telepszik. A levegőt is nehézkesen szedem, kezeim nyirkosak lettek ebben a pár percben, míg vele beszélgettem. Alaposabban szemügyre veszem, hogy tudjam, kivel van dolgom, ha netán erőszakba torkollna az egész. Nem kenyerem a verekedés, de ha unszimpátiánknak köszönhetően nekem ugrik, muszáj lesz valahogy megvédeni magamat. - Sejtettem. Amit furcsállok is, mert szerintem egy szempillantás alatt feltépnék a torkodat, de te tudod. Én személy szerint nem akarok idő előtt kinyiffanni. - vonok vállat egy természetesnek tűnő mozdulattal és közben letelepszek a fűben. Már miért zavartatnám magamat? Kicsit jeges a föld, na és? Vérfarkas vagyok... Egyáltalán megbetegedhetünk? Sajna, az ilyesmibe Genevieve nem avatott be, szóval elmémbe feljegyzem, hogy semmi esetre se felejtsek el rákérdezni. Mély levegőt veszek, de az érzés csak nem szűnik meg, így kénytelen vagyok beletörődni abba, hogy egy jó darabig még a színen lesz. A kérdésére adandó válaszon elgondolkodom. Tartok tőlük? Úgy igazán, hogy a lábam is beleremeg és minden porcikám védelemért siránkozik? Kétlem. Az igazat megvallva a haláltól sem félek, sem a vele járó kínoktól. Már miért kellene? Egyszer mindenkihez ellátogat a Kaszás és akkor nincs menekvés. Bár felgyorsítani nem akarom életem végének közeledtét, tárt karokkal és bájos mosollyal fogadom majd, mikor bekopogtat hozzám. - Nem kifejezetten. Felesleges félnem. Ha meg akarnak ölni, úgy is meg fognak. Addig meg kár siránkozni és a szobámban kuksolni. Mellesleg, kicsit érdekel is a téma. Ha belegondolsz, hogy... Hogy száz éve még hírét sem hallották ennek a fajnak. Mesék voltak. Én a mai napig kételkedek az emberek állításaiban, miszerint vámpírok és vérfarkasok szaladgálnak köztünk. Teljesen meghülyültem? - nézek rá egy torz vigyorral ábrázatomon, de csak megrázom fejemet. - Felejtsd el! Baromság az egész. - mutató és hüvelyk ujjam közé csípek egy fűszálat és játszadozom vele. Tűrőképességével, hogy vajon meddig képes szakadás nélkül bírni "szadizmusomat". | |
| Tárgy: Re: Folyó Csüt. Feb. 23, 2012 8:06 pm | |
| Ha tudná, hogy mi vagyok, megértené miért nem tartok tőlük. Bár lehet, hogy azért mégiscsak megvan az okom, egy kis félelemre. Mert ami azt illeti, több mint valószínű, ha összefutnék egy több ezer évnyi tapasztalattal ellátott vámpírral, azonnal letépné a fejemet ha valami nem tetszik, bár annak, hogy egy vérfarkas öl meg, nagyobb az esélye. Mellesleg egyáltalán nem vagyok az a verekedős típus, inkább a nyugodt lerendezést szeretem. Ennek ellenére, ha szükségem van rá, tudok én is egy két dolgot felhasználni mások ellen, mivel amint már említettem járok egy fejlettebb vámpírhoz "segítség" szempontjából. Legalábbis ezt azt próbálok elsajátítani. -Persze, ez benne van a pakliban, de ha így van megírva a sorsom, hogy meghalok hát akkor... így jártam. Én inkább állva maradok. Nem csípem annyira a vizes helyeket meg a jegeseket attól függetlenül, hogy vámpír vagyok. Inkább álldogálok, az jobban bejön jelenleg. Figyelem persze, hogy a másik mit művel. Furcsa nekem is már az amit csinál, de hát ... nem kötök bele mert minek? Mindenki más személyiség, lehetnek furcsa emberek vagy nem emberek a földön. A kérdésem után kicsit jobban összehúzom a szememet és figyelmesen végighallgatom a válaszát. Valami ilyesmire gondoltam én is. -Hát igen. Ha akarnak, úgyis megölnek. Körülbelül ezt fejtettem ki én is fentebb. Igazából a vámpírokról nem tudom még, hogy pontosan mire képesek és mire nem. Egyetlen egy éles harcot sem láttam még, pedig igazán láthattam volna. Nem zavart volna a dolog, csak akkor ha belekeveredek én is. Az gáz. -Pedig nagyon is igazak ezek az állítások. Egy kis irónia és egy kis titokzatosság volt a hangomban ennél a kijelentésnél. A "felejtsd el" után felvont szemöldökkel pillantok végig Cole-n. Nem vágom teljesen miről van szó, de nem fogom tovább piszkálni ezt a témát, hacsak ő fel nem hozza újból és újból. Aztán úgy döntök, bemutatkozom. -Alan vagyok. Kezet is nyújtok, hátha elfogadja. Ha igen, akkor furcsán hideg érintésre lehet figyelmes Cole, sőt Alan túlzott fehérsége is néha furcsa. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folyó | |
| |
| | | | Folyó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |