Legutóbbi témák | » Glee FRPG Hétf. Nov. 12, 2012 7:02 am by Vendég » Descent - Vampire Diaries, Heroes crossover - ÚJSzomb. Okt. 27, 2012 12:14 am by Vendég » Ripper timeSzer. Aug. 01, 2012 10:00 am by Vendég » Blazer Drive SzerepjátékHétf. Júl. 30, 2012 1:23 pm by Vendég » PrisonSzer. Jún. 13, 2012 6:27 pm by Vendég » Resident EvilPént. Jún. 01, 2012 10:42 am by Vendég » My Dear Sister Vas. Május 27, 2012 5:44 am by Vendég » Gossip in the New YorkCsüt. Ápr. 26, 2012 6:44 am by Vendég » Keresem!Kedd Ápr. 24, 2012 7:29 am by Megara Statham |
|
| Keresem! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Eve Hibrid 2. szint
Hozzászólások száma : 102
Character sheet TP: (250/5000)
| Tárgy: Keresem! Szer. Feb. 08, 2012 12:52 am | |
| Szeretnéd megtalálni legjobb barátodat, rokonaidat, de nincs ki kijátssza? Írd be ide, és biztos találsz valakit, aki szívesen elvállalná! Karakter neve:Kapcsolatuk: Play by: - Kód:
-
[b]Karakter neve:[/b] [b]Kapcsolatuk: [/b] [b]Play by:[/b]
| |
| | | Cole Larson Vérfarkas 1. szint
Hozzászólások száma : 25 Age : 32 Tartózkodási hely : Amerikai Egyesült Államok (leginkább)
Character sheet TP: (0/5000)
| Tárgy: Re: Keresem! Szer. Feb. 15, 2012 5:24 am | |
| Karakter neve: Genevieve ___________ Faj: Vérfarkas Kor: 21-23 Kapcsolatuk: Egy éve történt, hogy megmentette az életemet. Az a vérfarkas, aki átváltoztatott, megölt volna, ha Genevieve nem lép közbe. Ő is farkas, tehát jól tudta, hogy mi a teendő ilyenkor, mellesleg velem volt első átváltozásom alkalmával is. Vele élek Amerikában, azon belül Washington egy kisebb lakásában. Jól kijövünk, bár kicsit zavar, hogy úgy kezel, mintha az öccse lennék. Nincsenek hátsó szándékaim, igazából nem is akarok tőle semmit, csak egyszerűen jó, hogy van valaki, akit ismerek ebben az átkozott városban. Ismeri a múltamat, tudja, hogy a napokban elkezdtem apám után nyomozni, mert Genevieve úgy hallotta, hogy eltűnt, szerinte már vámpírrá vált azóta. Play by: Amber Heard vagy Mila Kunis | |
| | | Katja Thomas Ember
Hozzászólások száma : 7
| Tárgy: Re: Keresem! Vas. Feb. 19, 2012 12:58 am | |
| Karakter neve: _________ Thomas Kapcsolatuk: A bátyám. Vérfarkas. Nagyon jóban vagyunk, bár már az átváltozása óta nem láttam. Kicsit félek így tőle, félek attól ami lett. Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk, imádtam mindig is, sokat lógtunk együtt. Iszik, gyógyszerezik, füvezik elég rendesen, viszont jófej alak! Oké, kicsit öntelt és egoista, de ettől függetlenül... A csajok általában bomlanak érte. Szenvedélye a gördeszka. Play by: Ash Stymest További információkat kérj PMben! | |
| | | Megara Statham Hibrid 1. szint
Hozzászólások száma : 3
| Tárgy: Re: Keresem! Kedd Ápr. 24, 2012 7:29 am | |
| Karakter neve: Nathan _______Kapcsolatuk: Az ő harapása miatt lettem hibrid akkor éjjel. Nem mellesleg vámpír, ráadásul halálosztó. Még nem ismerem túlságosan, hiszen még csak két hete van fogalmam a létezéséről, de jelenleg ő az egyetlen, akiben megbízom. Bár több száz éves, keménységén és fegyelmezettségén pár nap alatt sikerült puhítanom. Gyakran összeveszünk, de nem tart huzamosabb ideig. Másnap, vagy még aznap kibékülünk. Inkább rám hagyja a dolgokat, és igazat ad nekem. Senki nem tud arról, hogy ismerjük egymást, ami jobb is így. Play by: Paul Walker vagy Bradley Cooper Ha érdekel valakit, dobjon egy pm-et:) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Keresem! | |
| |
| | | | Keresem! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |